Våra tjänster

Välkommen till Tandläkare Stefan Ohlsson. Vi specialiserar oss på estetisk tandvård och tillhandahåller ett brett utbud av tjänster inom fältet. Vill du veta mer om vår verksamhet? Kontakta oss så reder vi ut eventuella funderingar.

Våra tandimplantat

Tandläkare Stefan Ohlssons specialområde är tandimplantat. Hans arbete inom fältet sträcker sig mer än 20 år tillbaka i tiden och har försett honom med gedigen erfarenhet. På kliniken använder vi oss av implantat från Astra Tech som är kända för implantatsystem av hög kvalitet, med fokus på funktionalitet och en naturlig upplevelse. Deras produkter är framtagna genom flera års forskning och utveckling, vilket gjort dem till en marknadsledande aktör.

Nedan har vi sammanställt kortfattad information om några av våra vanligaste implantatlösningar.

Porslinsfasad

En porslinsfasad används främst för att ersätta skadade eller slitna framtänder. Den tunna fasaden ger ett naturligt resultat och kräver minimal slipning av dina egna tänder.

Porslinskrona

Porslinskronor används för att åtgärda skador, missfärgningar och andra typer av slitage på dina tänder. Omfattande slitage kan bland annat uppstå till följd av erosion, ätstörning eller att man gnisslar tänder. Porslinskronorna tillverkas exklusivt för varje kund. På så vis säkerställer vi ett optimalt slutresultat. Det fina porslinet gör att implantatet känns, fungerar och ser ut som dina övriga tänder.

Tandblekning

Över åren uppstår generellt missfärgningar på våra tänder. Vanliga orsaker är:

  • Kaffe/te
  • Rödvin
  • Tobak
  • Olika slags mat

Det är svårt att helt skydda sig mot missfärgningar, men desto enklare att åtgärda. Vänd dig till oss för lyckad tandblekning under säkra former. Vi använder oss av en smidig metod som kallas hemblekning. Det går till på följande vis:

  1. Du besöker kliniken där tandhygienist Camilla Leander gjuter dina skenor.
  2. Hemma sätter du in skenorna innan du ska somna. Du upprepar denna procedur ett antal gånger, enligt instruktioner från vår tandhygienist.

Välkommen att boka tid för tandblekning hos oss.

Ta hjälp av en tandhygienist

Förutom tandblekning kan vår tandhygienist hjälpa dig med diagnostisering samt behandling av problem som tandlossning och tandsten. Hon tillhandahåller även tips och råd kring hur du på egen hand sköter om dina tänder.

Tandläkarskräck

För dig med tandläkarskräck kan tandhygienisten hjälpa till med bearbetning av negativa känslor kring tandläkarbesök. Vi är fullt medvetna om denna sorts problematik och tar hänsyn till din situation. Informera oss om eventuell tandläkarskräck i samband med tidsbokning.

Fråga oss om råd

Behöver du tips och råd gällande estetisk tandvård? Boka in en tid för konsultation. Vi har lång erfarenhet inom fältet och hjälper dig att uppnå önskat resultat. Kontakta oss och beskriv din situation. Vi återkopplar inom kort för att besvara din förfrågan.

Välkommen till Tandläkare Stefan Ohlsson!

Boka tid