Vår klinik

Välkommen till Tandläkare Stefan Ohlsson. Du hittar oss på Friisgatan 31 i centrala Malmö. Kliniken har utrustats med modern teknik inom estetisk tandvård, och erbjuder en trivsam miljö att vistas i. Vi välkomnar alla och har handikappanpassat lokalerna för ökad tillgänglighet.

Modern teknik

Vårt mål är att befinna oss i ständig framkant. För att åstadkomma detta investerar vi kontinuerligt i modern teknik. Bland annat har vi möjlighet att laga hål med laser, något många upplever vara betydligt behagligare än traditionella metoder med borr.

De tandimplantat vi använder kommer från Astra Tech, som är en marknadsledande aktör inom moderna implantatlösningar. Deras produkter är framtagna med fokus på en naturlig upplevelse och hög funktionalitet.

Tillgänglighet

Vi välkomnar alla och har anpassat våra lokaler för att personer med någon form av funktionsvariation, utan problem, ska kunna besöka oss.

Slappna av

För många förknippas tandläkarbesöket med ett visst obehag. Vi har försökt skapa en avslappnad och trivsam miljö för våra patienter att vistas i. Välkommen att besöka oss på Friisgatan 31 i centrala Malmö. Kontakta oss för tidbokning.

Boka tid