Om oss

Malmö Implantatgrupp är specialiserade inom estetisk tandvård och erbjuder bland annat tandimplantat och tandblekning. Kliniken ligger i Malmö, men många av våra patienter kommer från kringliggande orter som Lomma.

Lär känna oss

Vi som arbetar på kliniken är:

  • Tandläkare Stefan Ohlsson
  • Tandsköterska Charlotte Schramm
  • Tandhygienist Camilla Leander

Vi har alla lång erfarenhet inom branschen och arbetar ständigt för att skapa en behaglig upplevelse för våra patienter.

Tandläkare Stefan Ohlsson

Stefan Ohlsson har varit verksam som tandläkare i över 30 år. Tidigt i sin karriär inledde han sitt arbete med tandimplantat, som idag kommit att bli hans främsta specialområde. Med sin expertis inom fältet kan han erbjuda säkra och långsiktiga lösningar för såväl vackra som välmående tänder.

Tandläkarskräck? Vi hjälper dig!

Lider du av tandläkarskräck? Ingen fara! Vi stöter på den sortens problematik dagligen och gör vårt främsta för att skapa rätt förutsättningar för trygga behandlingstillfällen. Vår tandhygienist har omfattande erfarenhet av att arbeta med personer som upplever obehag i samband med tandläkarbesök. Informera oss om dina problem så hjälper vi dig att bearbeta dem under ditt besök.

Estetisk tandvård

Vi tillhandahåller ett flertal tjänster inom estetisk tandvård, däribland:

  • Tandimplantat
  • Tandblekning
  • Avlägsnande av tandsten

Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss med eventuella frågor.

Besök oss

Kliniken ligger i centrala Malmö, men vi välkomnar patienter även från kringliggande orter som Lomma och Lund. Lokalerna är självklart handikappanpassade för ökad tillgänglighet.

Välkommen!

Boka tid